Προβλεψεις 11/02

akefalos kavalarisΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους…Πίκρα για χθες..αφού θα μπορούσαμε να έχουμε το απόλυτο..αλλα…ο Παναθηναϊκός στην Ελληνική δυάδα μας πούλησε (δώσαμε Χ, με πιθανό 1-1 την Κέρκυρα & 2-2 τον Παναθηναϊκό)οπότε καταλαβαίνετε απογοήτευση..στα υπόλοιπα μας η Μπορντό σε τρελό ματς απο ένα άνετο 3-0 πήγε στο 3-2 στο τέλος έτσι..για να αγχωθεί..όσο για τη Νάπολι αφού κατάφερε στο ημίχρονο να κάνει το 1-1 & να προηγηθεί με αυτογκόλ..τα υπόλοιπα εύκολα..και η Λάτσιο επίσημα σε κρίση..Σήμερα πάμε για τα σημεία μας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Κερδίζεις ή..δύσκολα βλέπεις κατηγορία..στο 2.00 το τολμάς στο 1.75 ΟΧΙ!!!

ΣΤΡΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΤΡΟΥΑ : ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ οι γηπεδούχοι ΝΑΙ..Σκοράρουν..θα παίξουν για τη νίκη, παρόμοια ματς τα έχουν πάρει..και η Τρουά ειδικά εκτός έδρας δεν έχει δείξει κάτι..Στο 1.95 παίζεται ο ΑΣΟΣ στο 1.75 ΟΧΙ!!!

ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : Ξεκινά απο Χ..Με ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ..και φεύγει άνετα ΟΒΕΡ 3,5 ΓΚΟΛ..Η φιλοξενούμενη είναι εντελώς αψυχολόγητη..

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. : Παραδοσιακά δυσκολεύει την Ένωση η ομάδα της Τρίπολης..σκοράρει κιόλας..βέβαια η Ένωση με τα συνεχόμενα ματς θα κοιτάξει πολύ την άμυνα της..Έχει αξία το 2-0 & 2-1 ΣΚΟΡ όπως και το 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ αφου δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει ρυθμό η ΑΕΚ..

ΠΑΝΑΙΩΤΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ : Σήμερα πρέπει να κάνει ματς ο Παναιτωλικός..άρα άγχος..αν δεν μπεί γρήγορα γκολ αφου ο Πλατανιάς ξέρει μόνο με διπλό θα ελπίζει..άρα έχουμε δύο σημεία Χ/1 & 1/1 καθώς και 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ αφου σε κάθε ματς δέχετε γκολ ο Πλατανιάς θα είναι απίθανο σήμερα να μην…

ΝΑΝΤ – ΛΙΛ : Αρκετά πονηρό ματς..Ξεκινά στο Χ…με το ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ σε εξαιρετικές τιμές ρίσκου..και ικανό για ένα ήσυχο 0-0..

ΡΟΜΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ : ΑΣΟΣ & ΟΒΕΡ 3. ΓΚΟΛ..Αξίζει ένα ρίσκο λόγω απόδοσης στη Ρόμα που σκοράρει δύσκολα..και πρέπει να βρεί ένα ξέσπασμα..αν θεωρήσουμε ότι έχει κάνει την ¨κοιλιά της¨..

ΛΥΩΝ – ΡΕΝ : Απο άμυνα η φιλοξενούμενη δεν..2 σερί ήττες η Λυων..δεν θα τριτώσει.ΑΣΟΣ & ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ παίζεται..

Κλείνω λοιπόν σε : ΑΕΚ – ΣΤΡΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ & ΛΙΛ..Με πολλά ρίσκα..και αξία σε ΣΚΟΡ..σε σύστημα με 2 ζητούμενα..Καλή μας τύχη!!!!

email